Vi danner rammerne om et ekstraordinært bryllup
Et bryllup er en helt særlig begivenhed for både det nygifte par og for de gæster, der får lov at fejre dagen og kærligheden med dem. Hos SkuespilsKompagniet sætter vi derfor en stor ære i at stå for underholdende indslag til bryllupsfesten, der er med til at danne rammerne om et bryllup udover det sædvanlige.

Lidt royal har man vel lov at være
Mange vordende brudepar drømmer om et eksklusivt bryllup, så hvorfor ikke skabe den helt rette stemning? Lad en høflig livrist tage imod jeres gæster ved ankomsten samt akkompagnere dem til deres plads, og skab en eksklusiv og nærmest royal stemning. Uanset om bryllupsfesten skal afholdes i et selskabslokale eller måske endda på en herregård eller slot, vil vores dygtige og erfarne entertainere sørge for jeres gæster på fornemmeste vis. Vi ønsker at gøre dagen uforglemmelig for jer og gør alt for at imødekomme dem.

Professionel autenticitet
SkuespilsKompagniet har høje standarder til både kvalitet og autenticitet, og af denne grund har vi specialiseret os inden for tidsperioderne fra midten af 1500-tallet til år 1900. Vores 8 faste aktører har stor viden omkring begivenhederne og karakteristikaene inden for de forskellige tidsperioder, hvilket gør deres skuespil og opførsel til en autentisk gengivelse af, hvordan det var i den pågældende tid, og de kan efterhånden gengive alt fra Renæssance pavane til Barok menuet til perfektion.

Har I spørgsmål besvarer vi gerne dem, og vi giver med glæde et uforpligtende tilbud. Vi kan fanges på både telefon 75 82 06 35 og mail info@skuespilskompagniet.dk. Vi ser frem til at høre fra jer!