Skal en lakaj tage imod dine gæster?

En lakaj eller en livrist er en uniformbeklædt tjener ved et hof, der varetager opgaver af praktisk art, såsom opvartning af hoffets gæster, servering, budtjeneste. Du har ude tvivl set dem i gamle film eller på TV, når dronningens fornemme og formelt klædte lakajer modtager hoffets gæster med værdig høflighed, når de ankommer til slottet. Hos SkuespilsKompagniet har du nu muligheden for selv at modtage dine gæster på fineste vis, når du skal afholde et arrangement. Måske skal du holde bryllup, måske skal du holde rund fødselsdag, eller måske har du arrangeret en fest med royalt tema. Uanset hvad der skal fejres, står SkuespilsKompagniets elegante lakajer klar til at give dine gæster en oplevelse og en fornem velkomst.

Vores lakajer kan varetager de opgaver, du ønsker, inden for lokalitetens muligheder fx:

  • Modtage/hjælpe gæster ved ankomst
  • Åbne bildøre, når gæster/ brudepar ankommer
  • Skabe stemning under velkomstdrink
  • Introducere steder og praktiske oplysninger for gæsterne

Ønsker du ydermere underholdning på et højt niveau, der kan sætte stemningen til din fest, kan vi også arrangere det. Underholdning kan fx indebære musik, historisk inspirerede optrin og små teaterstykker eller lignende, og vi sammensætter gerne et underholdende program lige efter dine ønsker.

Professionelle entertainere sætter gang i festen
Ved at leje lakajerne ved SkuespilsKompagniet kan vi bibringe din fest en eksklusiv, nærmest royal stemning, der er med til at gøre festen uforglemmelig for både dig og dine gæster. SkuespilsKompagniets team af livrister består af professionelle entertainere, der er iklædt autentisk engelsk søofficer-uniform fra omkring år 1790. Lakajerne lever sig naturligvis ind i rollen hele vejen igennem og optræder med høflig og diskret værdighed. Med andre ord vil det være som at være til en royal begivenhed eller et fornemt arrangement fra slutningen af 1700-tallet og starten af 1800-tallet, når vores lakajer danner rammerne om din fest.

Vil du høre mere om vores udlejning af lakajer, eller hvad vi ellers kan tilbyde, er du velkommen til at kontakte SkuespilsKompagniet på 75 82 06 35. Vi kan os på kontaktes via mail info@skuespilskompagniet.dk, hvor vi hurtigst muligt vil besvare din henvendelse.