Skru op for eksklusiviteten
Bare ordet ’gallamiddag’ emmer i sig selv af, lange kjoler, fine cocktails og hvide handsker, som vi kender det, fra dronningens gallamiddage på Christiansborg Slot. Uanset hvad årsagen til gallamiddagen er, står det klart, at det bliver en aften præget af eksklusivitet og finesse. Og hvorfor så ikke skrue endnu en tand om for eksklusiviteten ved fx at lade en elegant kavaler følge gæsterne til bords? SkuespilsKompagniet sætter prikken over i’et og skaber rammerne for en uforglemmelig aften til enhver form for gallamiddag.

Fornemme lakajer og festligt musik
Hos SkuespilsKompagniet er vi eksperter i at skabe en ekstra dimension af eksklusivitet og gallastemning til din middag eller begivenhed. Vi tilbyder alt fra fornemme lakajer og kavalerer, der tager imod gæsterne ved ankomst med en ydmyg og diskret høflighed til en skør hofnar, der underholder gæsterne, helt som når fyrstelige eller kongelige hof holdt store fester. Vores professionelle entertainere bliver en integreret del af gallamiddagen, hvor de improviserer og tilpasser sig arrangementet, som de har stor erfaring med. Således bliver du og dine gæster taget med tilbage i tiden og får en følelse af at være en del af en royal og eksklusiv gallamiddag for flere århundrede siden.

Eksempler på underholdning til gallamiddagen:

  • Fornemme lakajer tager imod gæsterne ved ankomst
  • Elegante fruer og kavalerer skaber den rette stemning
  • Dramatiske og autentiske fægteshows og dueller
  • Musikalsk underholdning som i den farverige og sprudleende baroktid
  • Prøv kræfter med klassiske danse som pavane, menuet eller Les Lanciers

Vi tilpasser programmet efter dine ønsker
Uanset om du er virksomhed, der skal afholde gallamiddag for dine medarbejdere, gymnasielærer, der står for at arrangerer gallamiddagen for afgangseleverne, eller rund fødselar, der ønsker at give dine gæster en ekstraordinær aften, kan SkuespilsKompagniet arrangere et fantastisk program for dig. Sammen arrangerer vi indslagene og entertainernes rolle, så det kommer til at passe til netop din begivenhed. Vil du høre nærmere, er du velkommen til at kontakte SkuespilsKompagniet på 75 82 06 35 eller info@skuespilskompagniet.dk . Vi ser frem til at høre fra dig og til at arrangere en fantastisk og uforglemmelig aften for dig og dine gæster.