Et jubilæum udover det sædvanlige
Skal du holde jubilæum, og har du lyst til at give dine gæster en oplevelse udover det sædvanlige, står vi hos SkuespilsKompagniet med glæde for at arrangere et underholdende program for dig og dine gæster, så de med garanti får en aften fyldt med grin og oplevelser, de sjældent glemmer. Uanset om du har arbejdet 50 år på den samme arbejdsplads, din virksomhed fylder rundt eller noget helt tredje, der markerer et jubilæum, kan vi skabe et program, der passer til netop dit arrangement.

Underholdning med rod i historien
Det er ikke nogen hemmelighed, at vi hos SkuespilsKompagniet leverer underholdning, der har rod i forskellige historiske perioder. Vi råder over en stor garderobe med autentiske kostumer, uniformer og tilbehør, der giver associationer til en gammel tid, og vores dygtige aktører har stor erfaring med at levere underholdende indslag til forskellige former for arrangementer.

Eksempler på underholdning til dit jubilæum:

  • Fægteshows, hvor dine gæster selv kan prøve kræfter med fægtning
  • Dans og gøgl, hvor gæsterne kan inddrages
  • Musik fra CORDE DI GIOLA – Strings of Joy
  • Lakajer og kavalerer til at tage imod og akkompagnere gæster
  • Og meget mere

SkuespilsKompagniet skræddersyer med glæde et program efter dine krav og ønsker!

Autenticitet og højt fagligt niveau
SkuespilsKompagniets ensemble består af 8 faste aktører, der har en stor og alsidig erfaring som entertainer. Vores aktører har forskellig baggrunde, lige fra pædagoger til historikere, men fælles for dem alle er, at de har stor interesse og viden om de tidsperioder, de optræder inden for.

For at holde et højt fagligt niveau og autenticitet, har vi hos SkuespilsKompagniet valgt at specialisere os inden for tidsperioderne, der spænder sig fra midt 1500-tallet til år 1900. Disse tidsperioder strækker sig blandt andet over den lange overgangsperiode mellem middelalder og moderne tid, som blandt andet indebar reformationstiden og renæssancetiden, hvor underholdningen ofte bestod af pavane-dans og fægtedueller. 1600-tallets baroktid var præget af sprudlende kunst og menuetmusik og dans, mens 1700-tallet var præget af oplysning og rationalitet og ikke mindst guldalderen og 1800-tallets begyndelse, med et godt strejf af Jane Austen.

Hver tidsperiode har hver deres forskellige karakteristika og underholdningsformer, som vi hos SkuespilsKompagniet har studeret og sat os ind i for at kunne give vores kunder den bedste og mest autentiske oplevelse.

Vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde, er du velkommen til at kontakte os på 75 82 06 35eller info@skuespilskompagniet.dk .