LEJ EN LAKAJ

SkuespilsKompagniet tilbyder et nyt koncept til festlige begivenheder, som f.eks. bryllupper og galamiddage: LEJ EN LAKAJ Vore elegante livrister modtager dine gæster standsmæssigt, hvad enten de kommer til fods eller i bil og viser dem til rette ved ankomsten. En… Læs mere »

Svenske salget i Smørum

SkuespilsKompagniet THE ARMOURY og et stunt-team fra Actionart, skal sammen med danske og svenske sortkrudtskytter lave dramatiske, og ikke mindst underholdende, kampscenarier, ved den årlige og meget hyggelige byfest i Smørum, “Svenske slaget ved Smørum”. Omdrejningspunktet for festlighederne er dramatiske… Læs mere »

Mjødsmagning på Koldinghus

PRØV MJØDSMAGNING I KONGELIGE RAMMER Mjødsmagning er et af Museet på Koldinghus nye tilbud til grupper. Her får du lejlighed til at opleve en hyggelig og inspirerende mjødsmagning, hvor slottets lettere anløbne kældermestre leder jer igennem en eksklusiv smagsoplevelse, der er… Læs mere »

Levende historie på Koldinghus

SkuespilsKompagniet THE ARMOURY deltog med dramatisering og fægtning, under Museet på Koldinghus velbesøgte aktiviteter for hele familien i efterårsferien.  Alle aktiviteterne på slottet havde udgangspunkt i levendegørelse af tildelingen af ordenen “Den Væbnede Arm”, til 12 adelige der havde udmærket… Læs mere »