Vi leverer underholdningen
Skal din virksomhed holde et arrangement, står SkuespilsKompagniet med glæde for at levere underholdningen. Når du booker os til at stå for underholdningen til dit næste virksomhedsarrangement, tør vi godt love et festfyrværkeri af alt fra historisk drama til gammeldags dans og gøgl til musikalsk underholdning i verdensklasse.

Giv dine medarbejdere én på opleveren
Skal I i virksomheden afholde en produktpræsentation, et kursus, en konference eller noget helt fjerde, som kræver medarbejdernes motivation og engagement, hvorfor så ikke sætte lidt krydderi på begivenheden? SkuespilsKompagniets professionelle entertainere er uddannede i at tilpasse sig arrangementets type og kan indgå som en integreret del af arrangementet, som fx en veluniformeret lakaj, der tager imod gæsterne samt give gæster og medarbejdere smil på læberne i pauserne eller efter fyraften via underholdende indslag. Hvilken type underholdning I ønsker er op til jer, og sammen kan vi finde en løsning, der passer til netop jeres arrangement.

Vi underholder til:

  • Personalefester
  • Produktpræsentationer
  • Kurser
  • Konferencer
  • Jubilæer
  • Og andre begivenheder i virksomheden

Mærk historien på egen krop
Hos SkuespilsKompagniet er vi især specialiserede i historiske perioder, og vi råder over en stor garderobe af flotte og autentiske historiske kostumer fra mange spændende tidsaldre. Lad fægterne skabe intenst drama med en brølende fægtekamp eller lad renæssancens fornemme lakajer tage imod dine medarbejdere og gæster med ydmyg høflighed. Dine medarbejdere og gæster bliver en del af et levende teaterstykke med alt fra historiske optrin til anekdoter fra fortiden til underholdende musikalske shows, alt efter hvad I ønsker. SkuespilsKompagniets medarbejdere er alle professionelle entertainere, der bliver i deres rolle hele arrangementet igennem, så I kan blive slået bagover af den autentiske og gennemtænkte oplevelse, vi forbereder til jer.

Vil du høre nærmere om, hvad SkuespilsKompagniet kan tilbyde til dit næste virksomhedsarrangement, er du velkommen til at kontakte os 75 82 06 35. Du kan også sende en mail til info@skuespilskompagniet.dk, hvor vi hurtigst muligt vil besvare din henvendelse. Program og musik sammensættes naturligvis efter jeres ønsker og kan udvides med spændende og udfordrende prøv-selv-aktiviteter, hvor alle har mulighed for at deltage.