top of page

Klingevals

Festlig konfliktløsning med 
sabel, bobler og valsetoner

 

 

Eksklusiv poetisk og festlig underholdning

Klingevals er et sjovt og anderledes bud på konfliktløsning, måske i parforholdet?

 

Oplev det underholdende og intense møde mellem krydsede klinger og en fejende vals, når vore mest behændige fægtere, Yvonne Andersen og Erik Lysbjerg, udkæmper en dramatisk, sjov og poetisk duel, tilsat fejende valsetrin, til tonerne af Johann Strauss udødelige "An der schönen, blauen Donau".

 

 

Fægterne underholder med en kort underholdende fortælling om den ædle fægtekunst og æresbegreber i "de gode gamle dage". Dette tilsættes et underholdende og absolut anderledes bud på nutidig konfliktløsning.

 

Derefter lader fægterne valsens medrivende flydende toner og fægtekunstens elegance gå op i en højere enhed, når de lader klingerne fortælle en sjov, poetisk og intens dramatiseret historie, på en måde du aldrig tidligere har oplevet.

 

Til slut bliver arrangementets udpegede hovedpersoner udfordret til selv at prøve vores bud på konfliktløsning, i en sjov aktivitet, der bringer latteren frem.

 

 

Klingevals er et spektakulært og smukt intermezzo, der passer ved enhver fest, et bryllup, en gallamiddag, et privat arrangement, en forenings- eller loge sammenkomst.

 

Ingen fest uden en klingevals!!!

 

Varighed: ca. 25 min.

Sprog: Dansk, engelsk og tysk.

 

Klingevals kan også kombineres med vore øvrige tilbud, f.eks. Vild med historisk dans og Fægtning for sjov og alvor, se meget mere i Events.

 

Kontakt os og få et helt uforpligtende tilbud på en oplevelse I vil huske rigtig længe.

bottom of page